top of page

családi fotózás

January 01, 2020

Gyertek el hozzám egy szabad, vidám hangulatú családi fotózásra! Ezeken a típusú fotózásokon a Ti igazi pillanataitokat szeretném megörökíteni, azt, ahogy játszotok a gyermekeitekkel, ahogy együtt nevettek, ahogy ölelitek őket, és, akár azt is, amikor a kicsik bedurciznak, ha éppen olyan kedvük van. Alapvetően ezeken a fotózásokon nem beállított képek készülnek, inkább az érzelmek, a hangulat az, amit szeretnék megörökíteni, ugyanakkor természetesen, ha szükségetek van pár olyan fotóra, ahol belenéztek a kamerába, azt se hagyjuk ki. 

A fotózás helyszíne lehet szabadtér, vagy választhatjuk a stílusosan berendezett budapesti stúdiók valamelyik termét.

Két caládi fotózás csomagom van, választhattok kicsi, vagy nagy csomagot.

 

Kis csomag: 20 db. színes retusált képet tartalmaz, melyeken felül küldök minden képből fekete-fehér változatot is. A képeket elektronikusan adom át 3 héttel a fotózást követően (a képeket én válogatom ki, és nyers képet nem adok át, de, ha van olyan kép, ahol nagyon nem szerettek egy arckifejezést, természetesen próbálok helyette másikat keresni, a lehetőségeken belül).

Nagy csomag: 30 db. színes retusált képet tartalmaz, melyeken felül küldök minden képből fekete-fehér változatot is. A képeket elektronikusan adom át 3 héttel a fotózást követően (a képeket én válogatom ki, és nyers képet nem adok át, de, ha van olyan kép, ahol nagyon nem szerettek egy arckifejezést, természetesen próbálok helyette másikat keresni, a lehetőségeken belül).

újszülött fotózás

January 01, 2020

Az újszülött fotózás a szívem csücske! ♡

 

Ez a fajta fotózás nálam 3-4 óra (időnként ennél hosszabb is lehet), azért tart ilyen hosszú ideig, mert mindig a baba ritmusa szerint haladunk, megvárjuk míg ő jól lakik, büfizik, elalszik...Nagyon fontos nekem, hogy a babák minél komfortosabban érezzék magukat a fotózás alatt, ne fázzanak, ne siettessük őket, a beállításokat is aszerint válogatom, hogy figyelem mi az, ami tetszik nekik. 

 

A legfontosabb egy újszülött baba fotózása során a biztonság, hogy ő minden pillanatban biztonságban legyen. Nem alkalmazok olyan pózókat, amelyek nem tökéletesen biztonságosak, és nem természetesek. Az olyan beállításokat szeretem, melyekben a baba minden segítség nélkül, kényelmesen tud feküdni. Valaki mindig kartávolságra van a babától, ha nekem el kell távolodnom valamiért, akkor megkérem a szülőket, hogy legyenek mellette. A babát a babzsákon, kosárban, vagy dobozban közösen helyezzük el a szülővel, én a végső pózt állítom be mindig figyelve arra, hogy a baba erre, hogy reagál, kényelmes-e neki.

 

Az újszülött fotózásaim során is nagy hansúlyt fektetek a közös képere. A szülőkkel és nagyobb testvérrel, testvérekkel is készülnek közös képek a fotózásokon. Annyira szép, ahogy ölelitek az apróságokat, a meghatottság, szeretet az arcotokon, meg kell örökíteni ezeket a pillanatokat és persze a testvérek első közös pillanatait, tudom, hogy ez minden családban nagy kincs.

A fotózáshoz a kiegészítőket én biztosítom. Különleges, válogatott kézzel készített kellékekkel dolgozom, melyek nem túl hívalkodóak, inkább kiemelik a babák természetes szépségét. Ha a család valamilyen egyedi kiegészítőt szeretne használni a fotózáson természetesen megbeszéljük.

Két újszülött fotózás csomagom van, választhattok kicsi, vagy nagy csomagot.

 

Kis csomag: 15 db. színes retusált képet tartalmaz, melyeken felül küldök minden képből fekete-fehér változatot is. A képeket elektronikusan adom át 3 héttel a fotózást követően (a képeket én válogatom ki, és nyers képet nem adok át, de, ha van olyan kép, ahol nagyon nem szerettek egy arckifejezést, természetesen próbálok helyette másikat keresni, a lehetőségeken belül).

Nagy csomag: 25 db. színes retusált képet tartalmaz, melyeken felül küldök minden képből fekete-fehér változatot is. A képeket elektronikusan adom át 3 héttel a fotózást követően (a képeket én válogatom ki, és nyers képet nem adok át, de, ha van olyan kép, ahol nagyon nem szerettek egy arckifejezést, természetesen próbálok helyette másikat keresni, a lehetőségeken belül).

Az újszülött fotózás ideális időpontja a baba 5-10 napos kora, ekkor még olyan sokat és mélyen alszanak a babák, hogy a legkevésbé zavarja őket egy fotózás, így igazán szép képek készülhetnek.

 

Kérlek, a várandósságod alatt minél korábban jelentkezz be nálam, hogy még biztosan tudjak helyet találni a fotózásotoknak a naptáramban. A fotózás pontos időpontját a szülést követően egyeztetjük.

 

Kérdéseitekkel keressetek bátran akár telefonon, akár e-mailben!

kismama fotózás

January 03, 2023

Azt javaslom, hogy a 30-35. hét körül készítsük el a pocakos képeidet, akkor már valószínüleg elég nagy lesz a pocakod, hogy a fotózás minden szögből szépen mutasson, ugyanakkor nem leszel még olyan fáradt, mint a várandósság vége felé.

 

A kismama fotózás nálam 2 óra, a helyszíne lehet szabadtér, vagy valamelyik stílusos budapesti stúdió terme, amit közösen választunk ki.

Szeretem a kismama fotózásokat saját ruhában indítani, ezek az elején lehetnék akár vagányabb darabok is, olyanok, amikben jól érzed magad és csinos vagy, így lesznek olyan képeid, amit bárkinek megmutathatsz, és ezekben a ruhákban bátrabb leszel könnyebben oldódsz fel az elején. Ezt követően jöhetnek a nőiesebb darabok, hosszú szoknyák, ruhák, csipkés felsőrészek, akár szexisebb ruhák is. Készülhetsz Te is ilyen ruhákkal, vagy az én ruháim közül is válogathatunk.

 

Nagyon örülök, ha a fotózásra a pároddal együtt érkeztek, egészen különlegesek lehetnek azok a képek, melyeken megjelennek az érzelmek kettőtök (hármotok) között, illetve, ha a párod a fotózás alatt segít nekünk, akkor lesz a legszebb a mosolyod! Ha ketten érkeztek, mindenképp hozzatok színben, stílusban összeillő letisztult ruhákat.

 

Kismama fotózásnál, ha nem idegenkedsz nagyon tőle,  javaslom, hogy profi sminkes készítse el a sminkedet, akár a hajadat is. Ez nagyon sokat segíthet a fotózás közben is az önbizalmadnak, a kész képeid pedig gyögyörűek lesznek. Természesetes a smink a személyiségednek megfelelően készül el, lehet akár egészen visszafogott, ha úgy szeretnéd.

Két kismama fotózás csomagom van, választhattok kicsi, vagy nagy csomagot.

kis csomag: 20 db. színes retusált képet tartalmaz, melyeken felül küldök minden képből fekete-fehér változatot is. A képeket elektronikusan adom át 3 héttel a fotózást követően (a képeket én válogatom ki, és nyers képet nem adok át, de, ha van olyan kép, ahol nagyon nem szerettek egy arckifejezést, természetesen próbálok helyette másikat keresni, a lehetőségeken belül).

Nagy csomag: 30 db. színes retusált képet tartalmaz, melyeken felül küldök minden képből fekete-fehér változatot is. A képeket elektronikusan adom át 3 héttel a fotózást követően (a képeket én válogatom ki, és nyers képet nem adok át, de, ha van olyan kép, ahol nagyon nem szerettek egy arckifejezést, természetesen próbálok helyette másikat keresni, a lehetőségeken belül).

Kérdéseitekkel keressetek bátran akár telefonon, akár e-mailben!

első szülinapos fotózás (tortamaszatolás)

May 28, 2023

A babák első születésnapját is nagyon szívesen örökítem meg, hiszen ez egy nagy esemény a kis család életében.  Egy ilyen fotózás keretében mindig készítek a babáról külön képeket, és természetesen közös képek is készülnek a szülőkkel, nagyobb testvérrel. Amennyiben a család szeretné készítünk tortás, tortamaszatolós képeket is.

 

A tortamaszatolós képek estében a kiegészítők és torta színvilágát előre egyeztetjük a szülökkel. A torta készülhet tej-, cukor-, és gluténmentesen is, amennyiben a család úgy szeretné.

 

A fotózás 2 óra hosszú, helyszíne valamelyik stílusos budapesti studió terme, amit közösen választunk ki. Ezeknél a fotózásoknál szintén választhattok kis illetve nagy csomagot (20, vagy 30 db kép). A  fotózást követően 3 héttel később küldöm a retusált képeket elektronikusan (a képeket én válogatom ki, és nyers képet nem adok át, de, ha van olyan kép, ahol nagyon nem szerettek egy arckifejezést természetesen próbálok helyette másikat keresni, a lehetőségeken belül).

Kérdéseitekkel keressetek bátran akár telefonon, akár e-mailben!

Please reload

bottom of page