October 6, 2016

September 18, 2016

September 7, 2016

June 14, 2016

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Cukorfalat Ádika

March 16, 2016

Nagyon vártam már Ádám fotózását! Pár héttel ezelőtt én készíthettem el anyukájáról a kismama sorozatot, már azt a fotózást is nagyon élveztem Johannával, és Balázzsal!

 

Az igazat megvallva kb. egy éve vártam Ádám fotózását, valamikor tavaly ilyenkor ismertük meg Johannáékat, és azóta nekem valami azt súgta, hogy hamarosan egy újszülött fotózáson fogunk találkozni, és a legnagyobb örömömre ez így is lett!

 

Ádám hihetetlen édes pici babácska! Jól megdolgoztatott minket a fotózáson, de minden pillanata varázslatos volt! Az első szettnél, mikor befektettük Ádámot a kis fa dobozba tökéletesen együttműködött velem, nem is kívánhattam volna jobb modellt, és olyan jól állt neki a kék szín, engem teljesen levett a lábamról! A második szett egy épp rosszkor érkező kis "baleset" miatt nehezebben jött össze, de köszönöm a szűlőknek, hogy ilyen kitartóak voltak, és végül megvalósítottuk.

 

Az újszülött fotózás kulcsa a türelem, én bármeddig türelmes vagyok, és kivárom míg egy baba elalszik. Minden baba más, és minden babára máshogy hat az új környezet, van, aki észre sem veszi, de van olyan baba is, akinek több idő kell az elalváshoz. Természetesen a fotózás addig tart, míg a család szeretné, a babát sosem veszélyeztetjük, és mindig figyelünk a kényelmére.

 

Mutatok is két édes képet Ádámról, míg elkészül a teljes album.

 

 

 

 

 

 

Please reload

Follow Us
Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

@2023 by Charlotte McCoy. Proudly created with wix.com