top of page

Cukorfalat Ádika

Nagyon vártam már Ádám fotózását! Pár héttel ezelőtt én készíthettem el anyukájáról a kismama sorozatot, már azt a fotózást is nagyon élveztem Johannával, és Balázzsal!

Az igazat megvallva kb. egy éve vártam Ádám fotózását, valamikor tavaly ilyenkor ismertük meg Johannáékat, és azóta nekem valami azt súgta, hogy hamarosan egy újszülött fotózáson fogunk találkozni, és a legnagyobb örömömre ez így is lett!

Ádám hihetetlen édes pici babácska! Jól megdolgoztatott minket a fotózáson, de minden pillanata varázslatos volt! Az első szettnél, mikor befektettük Ádámot a kis fa dobozba tökéletesen együttműködött velem, nem is kívánhattam volna jobb modellt, és olyan jól állt neki a kék szín, engem teljesen levett a lábamról! A második szett egy épp rosszkor érkező kis "baleset" miatt nehezebben jött össze, de köszönöm a szűlőknek, hogy ilyen kitartóak voltak, és végül megvalósítottuk.

Az újszülött fotózás kulcsa a türelem, én bármeddig türelmes vagyok, és kivárom míg egy baba elalszik. Minden baba más, és minden babára máshogy hat az új környezet, van, aki észre sem veszi, de van olyan baba is, akinek több idő kell az elalváshoz. Természetesen a fotózás addig tart, míg a család szeretné, a babát sosem veszélyeztetjük, és mindig figyelünk a kényelmére.

Mutatok is két édes képet Ádámról, míg elkészül a teljes album.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page