top of page

Édes Rózi

Rózi fotózására régóta készültünk az anyukájával, nagyon szeretem, mikor a szülők még a baba születése előtt keresnek meg, így, ha nem is találkozunk a fotózásig személyesen, kicsit azért megismerhetjük egymást, én is jobban érzem, hogy mit szeretnének Ők.

Gyöngyvérrel nagyon jó volt együtt készülődni, az első pillanattól különösen kellemes érzésem volt Vele, igazán örültem, hogy részese lehettem egy picit a várakozás utolsó időszakának!

A fotózás először elég nehezen indult, mert Rózinak valószínüleg fájta a kis pocakja, de Gyöngyvérék tökéletesen nyugodtan és kedvesen kezelték ezt a helyzetet, így a levelezésünket követően az életben is meggyőződhettem róla, hogy nagyon jó Velük együttműködni!

Rózinak végül megnyugodott a kis pocakja, elaludt, és igazán szép sorozatot tudtunk készíteni erről az édes kislányról! Az első szett nagy kedvencem, és jól kiemelte a beállítás Rózi szépségét, a második szettben pedig imádom azokat a képeket, melyeken Rózi minden kiegészítő nélkül önmagában tökéletes.

Alig várom, hogy újra lássan Rózit, ha nagyobb lesz! ♡

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page