October 6, 2016

September 18, 2016

September 7, 2016

June 14, 2016

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Áron imádnivaló!

June 2, 2016

Áron fotózásának a napján váratlanul reggel vérvételre kellett mennem, rohantam, izgultam, az utolsó pillanatban értem oda, és ennek ellenére egy tökéletesen nyugodt és gyors fotózásunk volt, aminek az eredménye egy nagyon szép sorozat lett, amit én különösen szeretek!

 

Néha talán az a legjobb, amikor nem koncentrálunk rá annyira egy dologra, hanem csak hagyjuk, hogy úgy alakuljon, ahogy kell, és átengedjük az irányítást...

 

Áron pont az "én típusom", nagyon szép kisfiú, szerettem Vele dolgozni a fotózáson, és a képeit is imádom. Az első beállításnál krémszínű kiegészítőket használtam, annyira jól álltak Neki, és nagyon édesen hagyta, hogy tökéletesen becsomagoljam! A második beállításnál már sokkal éberebben aludt egy pillanat alatt újra és újra kicsomagolta magát, ugyanakkor pont ez az alvás az, ahol a babák sokat szoktak mosolyogni, és Áron a fotózás végén sok-sok mosollyal ajándékozott meg! Ezekeből a mosolyokból készítettem is egy kollázst, ezt is megtaláljátok Áron albumában a Galériákban.

 

Örülök, hogy megismerhettelek Titeket Áron, Ági és András!

 

 

 

 

 

Please reload

Follow Us
Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

@2023 by Charlotte McCoy. Proudly created with wix.com