top of page

Áron imádnivaló!

Áron fotózásának a napján váratlanul reggel vérvételre kellett mennem, rohantam, izgultam, az utolsó pillanatban értem oda, és ennek ellenére egy tökéletesen nyugodt és gyors fotózásunk volt, aminek az eredménye egy nagyon szép sorozat lett, amit én különösen szeretek!

Néha talán az a legjobb, amikor nem koncentrálunk rá annyira egy dologra, hanem csak hagyjuk, hogy úgy alakuljon, ahogy kell, és átengedjük az irányítást...

Áron pont az "én típusom", nagyon szép kisfiú, szerettem Vele dolgozni a fotózáson, és a képeit is imádom. Az első beállításnál krémszínű kiegészítőket használtam, annyira jól álltak Neki, és nagyon édesen hagyta, hogy tökéletesen becsomagoljam! A második beállításnál már sokkal éberebben aludt egy pillanat alatt újra és újra kicsomagolta magát, ugyanakkor pont ez az alvás az, ahol a babák sokat szoktak mosolyogni, és Áron a fotózás végén sok-sok mosollyal ajándékozott meg! Ezekeből a mosolyokból készítettem is egy kollázst, ezt is megtaláljátok Áron albumában a Galériákban.

Örülök, hogy megismerhettelek Titeket Áron, Ági és András!

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page