October 6, 2016

September 18, 2016

September 7, 2016

June 14, 2016

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Áron Martin, mini szívtipró, imádni való szájacskával!

June 15, 2016

Áron fotózását jó rég leegyeztettük anyukájával, egész pontosan már februárban bejelentkeztek hozzám!

 

Mindig nagyon örülök, mikor a családok már egy-két, esetleg akár több hónappal a baba érkezése előtt bejelentkeznek, hiszen így egész biztosan fogom tudni fotózni a picúrkát! 

 

Az újszülött fotózás ideális időpontja a baba 5-10 napos kora, és a két-két és fél hetes kor az, míg ezt a fajta fotózást meg tudjuk csinálni, így egy nagyon rövid időszak áll csak a rendelkezésünkre, ezért is köszönöm, ha minél korábban jelzitek nekem, hogy szeretnétek jönni!

 

Áronnak sajnos nem volt jó napja június 15-én, vagy a pocakja fájt, vagy nem tetszett neki az érkező front, ezért nem aludt jól és sírdogált a fotózás előtt otthon és a megérkezésük után is. Anyukájával kicsit meg is ijedtünk, hogy mi lesz most, hogy fogjuk Áront elaltatni!? Aztán egyszercsak Áron elaludt, pár perccel később kitört a vihar, dörgött villámlott, de Áront szerencsére ez már nem zavarta, békésen aludt a kis fa ládában, és hagyta, hogy sapit adjak rá, betakargassam, nyuszit fektessek mellé....:)

 

Aztán egy második szettet is össze tudtunk hozni, itt is nagyon ügyes volt Áron, igaz már sokkal éberebben aludt. Az ilyen éberebb alvásnál kicsit nehezebb dolgom van, mert a babák ilyenkor folyton kicsomagolják magukat abból a pózból, amibe éppen beállítottam őket, ugyanakkor szerintem ilyenkor születnek a legédesebb, legszerethetőbb képek, mikor az én beállításom és a baba saját akarata folytán egy igazán cuki, megismételhetettlen póz születik! Ez az az alvás mikor a babák a legtöbbet grimaszolnak, ezért ezt mindig ki szoktam használni a mosolygós, csücsörítős, ásítós...képek elkészítésére. Áronról is mutatok egy ilyen kollázst!

 

Áronnak gyönyörű szép szájacskája van, egészen tökéletesen ívelt!

 

Mutatom is a képeket, ha még többet szeretnétek látni nézzétek meg Áron Martin újszülött sorozatát a galériákban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Follow Us
Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

@2023 by Charlotte McCoy. Proudly created with wix.com