top of page

Áron Martin, mini szívtipró, imádni való szájacskával!

Áron fotózását jó rég leegyeztettük anyukájával, egész pontosan már februárban bejelentkeztek hozzám!

Mindig nagyon örülök, mikor a családok már egy-két, esetleg akár több hónappal a baba érkezése előtt bejelentkeznek, hiszen így egész biztosan fogom tudni fotózni a picúrkát!

Az újszülött fotózás ideális időpontja a baba 5-10 napos kora, és a két-két és fél hetes kor az, míg ezt a fajta fotózást meg tudjuk csinálni, így egy nagyon rövid időszak áll csak a rendelkezésünkre, ezért is köszönöm, ha minél korábban jelzitek nekem, hogy szeretnétek jönni!

Áronnak sajnos nem volt jó napja június 15-én, vagy a pocakja fájt, vagy nem tetszett neki az érkező front, ezért nem aludt jól és sírdogált a fotózás előtt otthon és a megérkezésük után is. Anyukájával kicsit meg is ijedtünk, hogy mi lesz most, hogy fogjuk Áront elaltatni!? Aztán egyszercsak Áron elaludt, pár perccel később kitört a vihar, dörgött villámlott, de Áront szerencsére ez már nem zavarta, békésen aludt a kis fa ládában, és hagyta, hogy sapit adjak rá, betakargassam, nyuszit fektessek mellé....:)

Aztán egy második szettet is össze tudtunk hozni, itt is nagyon ügyes volt Áron, igaz már sokkal éberebben aludt. Az ilyen éberebb alvásnál kicsit nehezebb dolgom van, mert a babák ilyenkor folyton kicsomagolják magukat abból a pózból, amibe éppen beállítottam őket, ugyanakkor szerintem ilyenkor születnek a legédesebb, legszerethetőbb képek, mikor az én beállításom és a baba saját akarata folytán egy igazán cuki, megismételhetettlen póz születik! Ez az az alvás mikor a babák a legtöbbet grimaszolnak, ezért ezt mindig ki szoktam használni a mosolygós, csücsörítős, ásítós...képek elkészítésére. Áronról is mutatok egy ilyen kollázst!

Áronnak gyönyörű szép szájacskája van, egészen tökéletesen ívelt!

Mutatom is a képeket, ha még többet szeretnétek látni nézzétek meg Áron Martin újszülött sorozatát a galériákban.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page