top of page

Eliza Daphne ♡, Vele egy álmom vált valóra

Elzi szüleivel májusban volt egy szuper kismama fotózásunk, egy loft stúdióban jártunk, ahol igazán szép természetes fények mellett fotózhattunk. Szép párt fotóztunk egy szép helyszínen, és nagyon jó hangulatban, ezután nagyon vártam már Elzi érkezését!

Különleges szettet szerettem volna kitalálni, és éppen szerencsém volt, mert a fotózás előtt sikerült egy nagyon tehetséges készítőtől vásárolnom pár szépséges darabot! A kedvencem egy kis koszorú, ami olyan, mintha pozsgás növénykékből állították volna össze, egyébként is nagyon szeretem a pozsgás növényeket, különösen a kövirózsát, terveztem is egy ideje, hogy szeretném használni egy fotózáson, így össze is állt az álom!

Elzi egyszerűen tökéletes kis modell volt, gyönyörű szép arcocskája van, és különlegesen helyes az orra szerintem! Annyira nyugodtan aludt mindkét szettnél, hogy a másodiknál ezt a kicsit nehezebb pózt is meg tudtuk csinálni, amit elképzeltem a kövirózsához.

Elzi a közös képek készítésénél is igazi kis tündér volt, így készültek alvós és nyitott szemű képek is.

Még egy nagyon szeretett momentum nekem ebben a fotózásban, hogy Elzi anyukája egy picit lepihent a második szettnél, így neki a kövirózsás képek meglepik voltak. Nagyon jó érzés mikor egy szülő ennyire megbízik bennem, így utólag is hálás vagyok ezért! ♡

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page