top of page

Egy tökéletes fotózás Emesével

Emesével minden idők legtökéletesebb fotózását élhettem át!

Ő egy gyönyörű kis baba, akit már nagyon vártunk! Anyukáját pocakosan is fotóztuk a Duna-parton, szuper kis délutánunk volt a családjukkal!

A kismama fotózás időpontja csak egy héttel előzte meg Emese érkezésének várható dátumát, így ezt követően én már minden nap lestem a telefonomat, hogy mikor érkezik meg Ő.

Alig vártam, hogy megismerhessem Szandra és Zoli kislányát!

A fotózás egyszerűen csodálatosan alakult, Emesével minden beállítást meg tudtunk csinálni, amit terveztem, olyan mélyen aludt, hogy az egészalakos és a közelebbi portré képeket követően volt időm még kis cuki részleteket és mosolyokat is fotózni mielőtt felébredt! Nagy örömömre Emese az egész fotózás alatt csak úgy szórta a mosolyokat így minden szettben készült mosolygós kép is!

Ami pedig a legnagyobb ajándék volt számomra, hogy Emesével anyukájával és apukájával is tudtunk tökéletes alvós közös képeket készíteni, illetve természetesen hármójukról is készítettünk képet.

Emese és Apukája egyik közös mosolygós képe hihetetlen nagy siker lett a fb-on és az instagramon is, már abban a pillanatban imádtam, mikor elkészült, de erre én sem számítottam.

Itt most mégis anyukájával mutatnék egy közös képet másodikként, úgy szeretem ezt a képet, kicsit mindig meghatódom azon, hogy Ők mennyire összetartoznak! ♡

Köszönöm Nektek ezt az élményt! ♡

Ha szeretnétek több képet is megnézni Emeséről megtaláljátok a Galériákban a sorozatát.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page